Врятуйте життя

Дацюк Назар Миколайович 1988 року народження.

Влітку 2010 року в результаті  нещасного випадку зазнав важкої  закритої хребетно-мозкової травми (перелом шийного хребця).

Потрібно зібрати 180 000 грн

[saphali_liqpay amount=”100″ desc=”Пожертвование”]

Біль…Втрата можливості рухатись…Страждання…Смерть найдорожчої людини… Для Назара це  – будні останніх чотирьох років…

Йому всього 25…Здавалося, усе попереду – щасливе життя, кохання, віра у майбутнє, сім’я, діти…Служити Батьківщині було його життєвим кредо. Відслуживши у десантних військах, юнак мріяв і надалі займатися військовою справою.

23 липня 2010 року, невдалий стрибок у воду став тим самим краєм прірви, фатальним та неочікуваним…Тричі зупинялося його серце. Але він вижив, завдяки другу, який вирвав Назара з лап смерті. Перелом шийного хребця відібрав можливість повноцінно жити: відчувати, рухатись. Та поруч були рідні, які стали опорою та надією.

Після важкої операції почалась тривала реабілітація, що на жаль, не дала бажаного результату. Цього не витримало материнське серце…Сильну жінку, яка давала віру у те, що все налагодиться, усій своїй родині, нещадно підкошував рак…у жовтні 2012 року мами не стало…Через деякий час, зневірившись у спільному майбутньому, Назара покидає кохана дівчина…Сенсу далі жити – він не бачив. Але рідні та небайдужі друзі не дали йому здатись…Будучи прикутим до ліжка чотири роки, віра у можливість знову стати на ноги, не згасає…Тому усі друзі та знайомі у постійному пошуку коштів на лікування та реабілітацію. Ціль одна – повернути юнака до нормального життя.

Назар заслуговує на це!!! Просимо усіх небайдужих подарувати йому цей шанс!!!

Будь-яка допомога зараз на вагу золота (інформація про методи лікування, можливо хтось подолав таку недугу). Надсилайте на E-mail: tsarenko_nv22@ukr.net

Діагноз: Важка закрита хребетноспинномозкова травма, компресійний злам С7, синдром компресії спинного мозку з явищами анестезії, тетраплегії, тазових розладів. Спінальний шок.

25.07.2010 виконане хірургічне втручання корпоректомія С6, репозиція С6 протезування та фіксація пластиною ScientixStellaC5-C7. В післяопераційному періоді ознаки гіпостатичної пневмонії.

30.07.2010 виконана операція трахеотомія. Неодноразова санація трахеобронхіального дерева. Куповані явища пневмонії, видалена трахеостома.

На момент утримуються ознаки нижньої параплегії, верхнього парапарезу, тазові розлади за провідниковим типом.

Висновок МРТ від 23.09.2011: ознаки залишкових явищ перенесеної спінальної травми з пошкодженням спинного мозку.Операція переднього спонділодезу.

Номер телефону волонтера ВОБФ “Карітас – Волинь” 

Моб. (063) 12 88 915 (Наталя)

E-mail: tsarenko_nv22@ukr.net

                                                               Щиро вдячні за допомогу!!!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *