|

ПЕРША СПОВІДЬ ТА УРОЧИСТЕ СВЯТЕ ПРИЧАСТЯ У НОВОВОЛИНСЬКУ

27 серпня 2017 р.Б. дітки парафії Святих Апостолів Петра і Павла УГКЦ у Нововолинську вперше у житті приступили до Святої Тайни Покаяння та урочистого Святого Причастя. Протягом року маленькі причасники старанно готувалися до цієї важливої у їхньому житті події. В період підготовки дітки проходили науку, вивчали катехизм, правди віри, у яких йдеться про те, яким має бути християнин.

На урочистість діти прийшли до храму у святковому вбранні та з квітами для Пресвятої Богородиці. Їх супроводжували рідні та хресні батьки, дідусі, бабусі та інші члени родин, які прийшли на спільну молитву щоб разом розділити радісну мить у житті маленьких причасників. Парох о. Володимир Кметь разом з парафіяльною громадою чекали дітей на церковному подвір’ї, щоб урочистою процесією зайти до храму.[td_smart_list_end]

Після закінчення Святої Літургії о. Володимир Кметь привітав малечу з цим особливим святом та зазначив, що упродовж нашого життя, на кожному кроці нас зустрічає Ісус Христос. Говорить до нас, навчає і остерігає у вигляді людей, що говорять від Його імені. Дуже важливо часто приступати до Святих Тайн Сповіді та Євхаристії, з відкритим серцем приймати Тіло і Кров Ісуса Христа. Також священик подякував батькам за дбайливе християнське виховання дітей, яке має відбуватися на основі їх особистого прикладу. Дітки, в свою чергу, подякували за отримані ласки прекрасними віршами та піснями, які підготували разом з о. Володимиром. Опісля відбувся Молебень до Пресвятої Богородиці та благословення школярів і студентів на новий навчальний рік.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *