Різдвяна Свічка

Зібрано: 0 грн
Потрібно: 10000 грн.

З настанням Різдвяного посту усі осередки Карітас України проводять щорічну загальнонаціональну благодійну акцію “Різдвяна свічка”.

Дана акція поєднує дві цілі: зібрати кошти для потребуючих дітей та привернути увагу кожного з нас до проблем дітей, що живуть поряд і перебувають у кризових обставинах життя, адже діти першими і чи не найбільше відчувають всі наслідки гуманітарної та економічної кризи, характерної для теперішньої України. Всі свічки декоруються руками молоді з інвалідністю – підопічних Карітасу.

В період акції волонтери ВОБФ «Карітас-Волинь» розповсюджують свічечки по навчальних закладах, фінансових установах, підприємствах та інших громадських організаціях області.

За зібрані пожертви організація Карітас надає допомогу потребуючим дітям (сиротам, напівсиротам, дітям вулиці, дітям з неблагополучних та багатодітних родин), допомагають в їх лікуванні та оздоровленні, організовують літні табори. Усі ці заходи – це, передусім, можливість показати дітям, що Бог їх любить, що є хтось, хто ними цікавиться і про них піклується.

Приєднатися до акції можна у якості волонтера розповсюджуючи свічечки, або зробити пожертву та особисто отримати різдвяні свічечки в офісі «Карітас-Волинь» (м. Нововолинськ, вул. Св. Володимира,3, тел. 098 8026159)

У випадку, якщо протягом тривалого періоду Проект не збере 100% необхідних грошових коштів, ВОБФ «Карітас-Волинь» може прийняти рішення про припинення збору коштів на даний Проект. У такому випадку ВОБФ «Карітас-Волинь» інформує донорів та перенаправляє зібрані грошові кошти на інші Проекти. Фонд зобов’язується звітувати про витрачені кошти на сайті.

Благодійних внесків

Потрібно зібрати