Св. Миколай іде до дітей сиріт

Зібрано: 0 грн
Потрібно: 30000 грн.

День Миколая Чудотворця – довгоочікуване свято, адже цей день завжди приносить багато радості. Святого Миколая найбільше чекає малеча, яка мешкає в дитячих будинках та інтернатах. Більшість з цих діток — сироти або позбавлені батьківської опіки (соціальні сироти). Серед них є також безпритульні та бездоглядні діти, тобто з вулиці, тому в них немає можливості звернутися до когось зі своїми мріями.

Не є таємницею те, що бажання цих діток не можливо здійснити без допомоги небайдужих. ВОБФ «Карітас-Волинь» щороку організовує благодійну акцію «Святий Миколай іде до дітей-сиріт». Метою цієї благодійної ініціативи є приготування до Дня Святого Миколая подарунків дітям, які проживають в інтернатах та дитячих будинках, а також забезпечення їх речами першої необхідності.

Варто зауважити, що завдяки допомозі приватних осіб, родин, студентів, організацій, підприємців, керівників та колективів підприємств, які приєднуються до благодійної ініціативи, щороку вдається вручити подарунки близько 400 дітям сиротам.

В рамках акції кожен може стати ПОМІЧНИКОМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ!! Для цього потрібно:

• взяти лист, який написала дитина до Святого Миколая та організувати адресний подарунок за цим листом;
  • придбати речі або продукти харчування, які можна було б подарувати діткам (солодощі, фрукти, канцелярія, книги, іграшки, засоби гігієни, одяг, взуття, тощо);
  • надати благодійну пожертву;
  • стати волонтером для проведення акції;
  • розмістити інформацію про акцію: оголошення; плакат, аудіо\відеоролик, інтернет-посилання тощо;
  • надати транспортну підтримку;
  • скласти пожертву в офісі «Карітас-Волинь» або на сайті http://caritas-volyn.com

У випадку, якщо протягом тривалого періоду Проект не збере 100% необхідних грошових коштів, ВОБФ «Карітас-Волинь» може прийняти рішення про припинення збору коштів на даний Проект. У такому випадку ВОБФ «Карітас-Волинь» інформує донорів та перенаправляє зібрані грошові кошти на інші Проекти. Фонд зобов’язується звітувати про витрачені кошти на сайті.

Благодійних внесків

Потрібно зібрати