| |

ДОПОМОГА ВІЙСЬКОВИМ

Цими днями до нашого благодійного фонду Карітас-Волинь завітав отець Михайло Заваринський, військовий капелан Луцький Екзархат Української Греко-Католицької Церкви, який здійснює місію у 14 окремій механізованій бригаді. Священик зустрівся з директором благодійного фонду отцем Володимир Кметь та розповів про свою душпастирську діяльність, яка розпочалася у цьому році. Наразі отець Михайло перебуває у військовій частині у Володимирі-Волинському, де знайомиться з чисельним колективом кожного з підрозділів, вивчає ситуацію і потреби частини, а також планує священиче служіння у 14 ОМБр.
о. Володимир Кметь запевнив, що ВОБФ Карітас-Волинь буде всіляко підтримувати та надавати допомогу для наших воїнів і передав для військослужбовців ризчинний кавовий напій «Нескафе» від КМБФ Food Bank Ukraine, який надав Благодійний фонд Карітас Київ.
До слова, з 2014 року від початку бойових дій на Донбасі, Карітас-Волинь регулярно передає гуманітарну допомогу як військовим та їхнім родинам, так і медичним закладам, які виконують функцію військових шпиталів. Директор Карітас-Волинь отець Володимир Кметь, працівники та волонтери фонду висловлюють щиросердечну подяку усім благодійникам за надану допомогу! Адже нашою спільною метою є духовно та матеріально підтримати військовослужбовців, які мужньо обороняють нашу країну.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *