Великодній кошик

Зібрано: 0 грн
Потрібно: 10000 грн.

Турбота про сім'ї, які опинилися в складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та інвалідів на національному рівні є актуальною завжди. Переймаючись проблемами вищезазначених категорій у Волинській області, щороку, до світлого Великоднього дня проходить благодійна акція «Великодній кошик».

Мета акції: за допомогою небайдужих людей зібрати продукти для великодніх кошиків потребуючих, поділитись радістю Великодня з підопічними Карітасу.

У перед Великодній час збір продуктів відбувається у великих супермаркетах та магазинах міста, де волонтери Карітасу закликають усіх бажаючих зробити додаткову покупку і цим допомогти потребуючим сім’ям з дітьми, які опинилися у складних життєвих обставинах, інвалідам, дітям-сиротам, безпритульним. Щороку близько 100 родин отримують продуктові набори.

Долучитися до акції та допомогти потребуючим можна наступним чином:

• принести продукти, необхідні для формування «Великоднього кошика»;
  • розповсюдити інформацію про акцію;
  • перерахувати кошти на наш рахунок

У випадку, якщо протягом тривалого періоду Проект не збере 100% необхідних грошових коштів, ВОБФ «Карітас-Волинь» може прийняти рішення про припинення збору коштів на даний Проект. У такому випадку ВОБФ «Карітас-Волинь» інформує донорів та перенаправляє зібрані грошові кошти на інші Проекти. Фонд зобов’язується звітувати про витрачені кошти на сайті.

Благодійних внесків

Потрібно зібрати