|

ТЕПЛА ЗУСТРІЧ У ЦЕНТРІ «ДОВІРА»

16.05.2019

Місяць травень насичений знаменними датами та святковими подіями: День пам’яті та примирення, День перемоги над нацизмом, День матері, День сім’ї, День вишиванки. З нагоди вшанування, та пам’яті визначних подій у центрі «Довіра» ВОБФ «Карітас-Волинь» відбувся святковий захід.

Учасники проекту «Розширення напрямків діяльності центру «Довіра», що діє завдяки підтримки програми «Місце зустрічі: Діалог» з смт. Благодатне завітали з дружнім візитом, а також гарною концертною програмою до м. Нововолинськ, щоб  у теплій атмосфері провести кілька годин дозвілля із співучасниками центру «Довіра» міста Нововолинськ. 

Співочий колектив дарував присутнім ліричні, патріотичні, народні пісні та вірші про Батьківщину. Кожен номер був пронизаний трепетною любов’ю до рідного краю та бажанням донести це тепле почуття до слухачів. Завдяки щирому виконанню творчих номерів глядачі поринули  в минуле і згадали пісні своєї молодості. Співали усі. На очах з’являлися сльози розчулення…

Родзинкою концерту став виступ Галини Семенівни, яка прочитала гумореску «Насолити старості» чим розвеселила, підняла настрій та порадувала присутніх.

Культурний захід залишив гарні спогади у виконавців та слухачів.

Приємно відзначити, що, попри свій вік, учасники центру «Довіра» активні, творчі та дарують оточуючим свій незгасимий оптимізм.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *