Гуманітарна допомога

Зібрано: 2 грн
Потрібно: 10000 грн.

Допомога потребуючим – основний напрямок діяльності ВОБФ «Карітас-Волинь». На жаль, кожного року збільшується кількість осіб, які відносяться до соціально вразливих категорій населення і потребують підвищеної уваги з боку суспільства та держави. Гуманітарна підтримка ніколи не є зайвою для родин, які її потребують. Допомога у вигляді гуманітарного одягу, взуття та речей побутового вжитку є надзвичайно важливою для малопотребуючих верств населення.

З 2011 року у ВОБФ «Карітас-Волинь» діє гуманітарна програма, яка можлива завдяки співпраці і підтримці благодійників та донорів з-за кордону, що дозволяє проводити роздачу гуманітарних речей не як одноразову гуманітарну акцію, а як системну благодійну допомогу.

Реалізація даної програми передбачає безоплатне надання одягу, меблів, іграшок, посуду, реабілітаційного обладнання та іншого інвентарю громадським установам, благодійним фондам, медичним та навчальним закладам, територіальним громадам, релігійним організаціям.

Взяти участь у програмі «Гуманітарна допомога» та отримати допомогу для своїх підопічних може кожна юридична організація (перевага надається організаціям з Волинської та Рівненської областей, а також зони АТО) після реєстрації та підтвердження необхідності у гуманітарній підтримці.

Анкета для реєстрації юридичних організацій у програмі «Гуманітарна допомога» ВОБФ «Карітас-Волинь» за посиланням:

У випадку, якщо протягом тривалого періоду Проект не збере 100% необхідних грошових коштів, ВОБФ «Карітас-Волинь» може прийняти рішення про припинення збору коштів на даний Проект. У такому випадку ВОБФ «Карітас-Волинь» інформує донорів та перенаправляє зібрані грошові кошти на інші Проекти. Фонд зобов’язується звітувати про витрачені кошти на сайті.

Благодійних внесків

Потрібно зібрати