|

ПОДЯКА УСІМ ХТО ДОЛУЯАЄТЬСЯ ДО АКЦІЇ СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ ДО ДІТЕЙ

Від усього серця дякуємо неймовірним помічникам Святого Миколая – студентам і викладачам факультету міжнародних відносин Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, які підготували ‼️120 ‼️ адресних подарунків для діток з Головно і Рожище! 😇

Безмежно вдячні і захоплюємося Вашою добротою! Ви з радістю приєдналися і підготували для стількох діток справжнє свято. Завдяки Вам Миколай вже готовий вирушити до усіх малюків з хорошими гостинцями, саме з такими, які вони просили у своїх листах!

Нехай щедрий Господь винагородить Вас сторицею! Миру, щастя, здоров’я та благополуччя усім! Бажаємо радісних свят! Дякуємо! ❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_МИколай_іде_до_дітей #СНУ #факультет_міжнародних_відносин_СНУ

Найтепліші слова вдячності адресуємо торговельному центру Бери Вези у Луцьку компанії METRO Cash & Carry Ukraine за чергову посильну допомогу до новорічно-різдвяних свят!

Ми щиро Вам дякуємо! Ваша участь у благодійній діяльності – це свідчення Вашого відкритого на добро серце. Господь щедро віддячить за Ваші добрі справи! Нехай ті почуття, які будуть переповнювати Вас під час цих різдвяних свят, збережуться у Ваших домівках та у Ваших серцях впродовж усього року!

Успіхів і процвітання Вашій діяльності, яка супроводжується такими добрими і благородними справами!

Дякуємо! ❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_Миколай_іде_до_дітей #бери_вези #Metro #Metro_Cash_and_Carry_Ukraine

Наша благодійна акція завершилася 🎉👍!!! Продано 552 фішки. Всім дуже дякуємо за участь😍❤️. Теремно Хліб🍞 подвоює кількісь круасанів🥐🥐. Отже 1104 круасани Патрульна поліція разом з Карітас Волинь вручать малозабезпеченим сім’ям🎄. Дякуємо усім хто долучився! Слідкуйте за нашими активностями – добрих справ багато не буває🌻.

#теремно #хліб #круасан #добрий_круасан_теремно — у Луцьк.

Маленький Богданчик також отримає подаруночок на свято – саме такий, про який він просив у своєму листі!

Величезне спасибі висловлюємо Богдані Троць, яка підготовула цей дарунок для хлопчика.

Для дитини – це справжня казка і радість!

Дякуємо за небайдужість і добро! ❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_Миколай_іде_до_дітей

Слова найщирішої вдячності адресуємо помічникам Святого Миколая: Олені Квашук, Ірині Корецькій та Людмилі Потапюк за чудові подаруночки для діток Марійки, Дмитрика, Дениса та Станіслава!

Дякуємо за те, що допомогаєте створити дітям радісне свято! Ваша участь у благодійній діяльності – це свідчення Вашого відкритого на добро серце.

Дякуємо! ❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_Миколай_іде_до_дітей

Напевно, дуже чемними були наші дітки, які писали листи до Миколая 😉😇 Адже до благодійної акції “Святий Миколай іде до дітей” приєднується стільки добрих і небайдужих людей!

Безмежно вдячні дівчинці Анні-Марії за подаруночки для Катрусі, Валентинки, Дмитрика та Катрусі!

Щиро дякуємо Olena Prykhodko за подарунок для Валентинки!

Велике спасибі Chmukh Alina за подарунок для Мотрони!

Дякуємо Вам, дорогі помічники Святого Миколая! Нехай ці подаруночки стануть для діток справжньою втіхою і принесуть багато позитивних емоцій!

Дякуємо! ❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #благодійна_акція #Святий_Миколай_іде_до_дітей

Від щирого серця дякуємо Натали Карпук та Bogdan Rakitin за подаруночки для Марійки та Артема!

Завдяки Вашим добрим і небайдужим серцям Святий Миколай вже готовий вирушити до діток з хорошими гостинцями, саме з такими, які вони просили у своїх листах!

Дякуємо! ❤️

Першокласник Олексійко написав у своєму листі до Миколая, що впродовж року був чемним, слухняним і попросив у подарунок м’яч, книжечку і цукерки ⚽️📓🍭🍬

Допомогла виконати бажання хлопчика чудова Sofka Markofka!

Від усього серця вдячні Софії за допомогу! Щиро радіємо, що наші діти і молодь з радістю долучаються до добрих справ!

Дякуємо! ❤️

Як чудово, що на світі стільки добрих людей, які з радістю і великим бажанням роблять щось хороше, потрібне, світле!

Ірина Ромасюк та Наталія Зімович! Адресуємо Вам слова щирої вдячності за щорічну підтримку благодійної акції “Святий Миколай іде до дітей”!

Ваші подаруночки вже незабаром будуть вручені своїм адресатам – Олександру, Ярославу та Аліні! Впевнені, що діти будуть в захваті! 🤩🎁

Добрі справи повертаються сторицею! Дякуємо!❤️

На світлинах подарунки для Іванка, Соломії, Людмилки і Богдани, якими вже через декілька днів потішить їх Миколай.

Від усього серця дякуємо Яні Шубі, Nastya Matysheiko і Anna Anna! Завдяки Вам дітки отримають не тільки даруночки, а й тепло і любов, з якими Ви їх готували!

Велике спасибі за Вашу щиру участь у справах милосердя! ❤️

Сердечно вдячні за чудові подаруночки для діток пані Наталі Мазурок та пані Тетяні Вознюк! Такі святкові пакуночки отримають Марина, Діана і Валерій 🎁

Дякуємо за щирі доброту і небайдужість!❤️

Завдяки Вашим добрим серцям в цей світ надходить все більше любові і тепла!

Ця чудова дівчинка – Поліна Ласкевич, яка також захотіла стати помічницею святого Миколая 😇. Поліна підготувала гарні подаруночки для дівчаток Олександри та Іванки, які виховуються в інтернатах.

Ми щиро вдячні Поліні за її участь у благодійній акції до свята Миколая! Також дякуємо батькам дівчинки, адже Ви допомагаєте своїй дитині усвідомити потребу творити корисні і добрі справи, які роблять людину справді прекрасною. Подарунки та іграшки неодмінно сподобаються діткам і принесуть їм радість і втіху!

Дякуємо і бажаємо рясних Божих благословінь! ❤️

Нам, дорослим, залишається брати приклад і не забувати про те, що будь-яка допомога – безцінна.

Свято Миколая вже зовсім скоро і ми з великою вдячністю приймаємо Ваші щедрі дарунки для потребуючих діток!

Стільки солодощів подарували добрі і небайдужі люди: Сергій, Володимир, Сергій, Олександр, Сергій, Віталій, Сергій, Микола, Славік, Вадим і Микола.

Безмежно вдячні і захоплюємося Вашою добротою, дорогі друзі! На діток чекає справжня казка, адже Миколай завітає до них з подарунками і смаколиками!

Дякуємо Вам від усього серця за посильну допомогу! Нехай ці цукерочки стануть причиною щирої дитячої радості, змусять малюків тішитися, адже немає в світі нічого більш пронизливого і зворушливого, ніж вдячна посмішка дитини.

Дякуємо!❤️

Іграшки, цукерки, одяг, книжечки, розмальовки, олівці… Саме ці речі найчастіше діти мріють отримати в подарунок від Святого Миколая і пишуть про це у своїх листах. Здавалося б, прості речі, але ви тільки уявіть, скільки радості принесуть ці подаруночки потребуючим малюкам, коли Миколай передасть яскраві пакунки у дитячі рученята!😇

На світлинах подаруночки для п’ятьох діток: Каріни, Сніжани, Богдана, Рози і Ярослава, які підготували чудові сестрички Natali Sannikova і Tati Lipova . Вочевидь, діти були дуже чемними, адже Миколай принесе їм саме ті дарунки, про які вони мріяли.

Дівчатка! Висловлюємо Вам слова найщирішої вдячності за допомогу! Нехай добрий Господь щедро винагородить Вас, дорогі, за милосердя, добрі наміри і їх втілення!

Радісно і світло від того, що знаходяться такі небайдужі люди, які допомагають втілити у життя дитячі мрії-прохання!

Дякуємо! ❤️

Вже зовсім скоро Святий Миколай завітає до діток з подарунками 🎁, саме з такими, про які вони мріяли у своїх листах.

Висловлюємо слова сердечної вдячності Лена Гидзун, Viktoria Litvinchuk i Свєточка Розік за подарунки для діток!

Ваша підтримка – це доказ того, що Ваші серця сповнені любові і відкриті на добро! Велике спасибі за участь у справах милосердя! Нехай щира дитяча радість від отриманих подарунків стане для Вас справжньою втіхою!

Дякуємо!❤️

Свято наближається і до нашого офісу, наче до справжнісінької фабрики святого Миколая, надходять подаруночки для діток 🎁 🥰

Щиро дякуємо @Diana Shtunder та Ольга Улітич ! Завдяки Вам діти отримають не лише подарунки, але й тепло і любов, з якими Ви їх готували. Ми вже уявляємо, як зрадіє малеча, коли отримає такі чудові пакунки! 😍

Дякуємо! Нехай зроблене добро повертається сторицею!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *