|

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ВИСТАВИ “ПОРИ РОКУ” ХРИСТИЯНСЬКО АМАТОРСЬКОГО ТЕАТРУ “АЛЕТЕЯ”

У грудні цього року ВОБФ Карітас-Волинь організував у Нововолинську презентацію вистави «Пори року» Християнський аматорський театр «Алетея» Луцького монастиря Св. Василія Великого ЧСВВ УГКЦ. Показ відбувся у міському Палаці культурі.
Мета засновників «Алетеї»: засобами театрального мистецтва доносити до глядачів християнські цінності, надихнути до роздумів над власним життям, стосунками з Богом та ближніми.
Цікава авторська п’єса «Пори року» «із змістом» – про життя простих людей, таких як ми, які живуть в маленькому провінційному містечку. У виставі підняті проблеми людських страждань, самотності, виховання дітей, посттравматичного синдрому воїна, який повернувся з АТО. Вистава підштовхнула глядачів до роздумів над стосунками з ближніми, поглянути збоку на такі звичні речі, як спілкування з сусідами, рідними і можливо побачити на сцені те, що нас оточує, і що вперто не помічаємо повсякденному житті. Впродовж сценічного дійства глядачі співпереживали з героями, плакали і сміялись, щедро нагороджували акторів оплесками, а на завершення словами вдячності і захоплення.
Опісля виступу отець Володимир Кметь запросив учасників християнського театру «Алетея» до Центру для дітей і сімей ВОБФ «Карітас-Волинь», де гості змогли детальніше ознайомитися з діяльністю організації, поділилися своїми творчими планами, домовилися про співпрацю і виступи у Нововолинську.
Від щирого серця дякуємо керівнику театру «Алетея» отцеві Августину Запоточному, ЧСВВ, режисеру пані Ірині Бурко та усім чудовим акторам-алетейцям за прекрасне виконання п’єси, за талант і добро, яке сієте своїм служінням! З нетерпінням чекаємо нових постановок!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *