ЦЕНТР ПРОДОВЖУЄ ПРАЦЮВАТИ У ФОРМІ ПОЗАШКІЛЬНИХ АКТИВНОСТЕЙ ДЛЯ ДІТЕЙ

В Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь продовжує діяти проект «Національна мережа центрів для дітей та сімей», мета якого: сприяти гідному життю вразливих дітей в суспільстві. Через несприятливі умови або певний негативний життєвий досвід, такі діти потребують доступ до безпечного середовища, який сприятиме їхньому всебічному розвитку та навчанню, побудові довірливих стосунків з однолітками та дорослими та послуг з боку кваліфікованих соціальних працівників, педагогів та психологів. Центр продовжує працювати у формі позашкільних активностей для дітей.
Діють наступні секції:
Секція «Я успішний», спрямована на розвиток та покращення соціалізації та м’яких навичок дітей, а також базових життєвих навичок.
Секція «Я знаю свої права», спрямована на підвищення обізнаності дітей про свої права та посилення їх захисту.
«Вільний простір» (діти обирають вид діяльності який найбільш до вподоби). Це може бути і мистецька діяльність (малювання, аплікація, виготовлення виробів з бісеру, фетру, легкого пластиліну, природніх матеріалів, майстер-класи в техніці квілінг, декупаж, орігамі, торцювання тощо), настільні ігри, читання, відпочинок та інші активності в межах та поза межами центру.
Психологом центру здійснюються індивідуальні психологічні консультації для дітей / неформальне консультування (за потребою або за запитом).
Чекаємо Вас за адресою: м. Нововолинськ, вул. Кауркова, 39а (приміщення МНВК) з понеділка по п’ятницю, з 13.00 до 19.00. Довідкова інформація за тел. 0973799246.
#КарітасДітям #Центрдлядітейтасімей #Гіднежиттявразливихдітей #Яуспішний #Язнаюсвоїправа #Вільнийпростір

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *