ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ПІД НАЗВОЮ «ДИТИНА МАЄ ПРАВО НА ЩАСТЯ» ПРОЙШОВ У КАРІТАС – ВОЛИНЬ

В Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь незвично пройшов тематичний День захисту дітей під назвою «Дитина має право на щастя». Відбулися цікаві заходи та приємні сюрпризи. Впродовж тижня в центрі приймали малюнки дітей на вказану тему. І всі 15 учасників конкурсу отримали призи, адже визначити переможців виявилося надто складно.
Найемоційнішим моментом став розіграш безпрограшної лотереї, в якому взяли участь 24 особи. Частина дітей неймовірно раділа отриманим подарункам, якими виявилися навушники, павербанк, фітнес годинники, компактні колонки. Інші – були щасливі отримавши сувенірні горнятка, рушники, ляльки, настільні ігри, машини. Після завершення лотереї всі дітлахи завзято малювали на асфальті своє бачення щасливої родини. А солодощі та улюблені напої додали учасникам радості та приємних емоцій. Щасливі, усміхнені, наповнені любов’ю, притискаючи отримані подарунки до грудей поверталися дітлахі додому, щоб поділитися любов’ю зі своїми близькими.
День захисту дітей — це не просто веселе свято для самих діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленою справою. Висловлюємо щиру подяку МБФ Карітас Україна за надану фінансову можливість у придбанні подарунків для дітей.
#КарітасДітям #Центрдлядітейтасімей #Підтримкадітейтамолодізінвалідністю #Дитинамаєправонащастя #Деньзахистудітей

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *