| |

ПАРАФІЯ ПРЕОБРАЖЕННЯ ГОСПОДНЬОГО УГКЦ С. ПОЛОЖЕВО, ШАЦЬКОГО РАЙОНУ ОТРИМАЛА ГУМАНІТАРНУ ДОПОМОГУ

Парафія Преображення Господнього УГКЦ с. Положево, Шацького району отримала гуманітарну допомогу від Волинського обласного благодійного фонду “Карітас-Волинь”, яку надала гуманітарна благодійна волонтерська місія з Бельгії “Україна-проект-Едегем”. Парафія отримала  столи, стільці, шафи, прилад для обігріву, санітарне приладдя, для потреб громади і майбутніх соціальних проектів, які реалізовує о. декан Богдан Іващук на теренах Шацького району.

Нагадаємо що парафія Переображення Господнього втілює багато соціальних проектів, зокрема, раніше ми про це вже писали, отримали грант від БФ Карітас – Волинь в рамках всеукраїнської програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні». Головне завдання – це створення простору для ознайомлення дітей сільської місцевості з сучасними досягненнями у галузі лазерної порізки та гравіювання матеріалів. Майстерня «ФАНЕРКА» працюватиме три рази в тиждень на території сільського храму, а саме – в спеціально обладнаному приміщенні.

Маленькою несподіванкою і неочікуваними гравійованими сувенірами о. Богдан Іващук поділився для нашої організації, від соціальної майстерні «ФАНЕРКА». Спільними зусиллями ми можемо створити активні парафії у реалізації нових стратегічних цілей.

Маємо надію, що надана гуманітарна допомога підсилить спроможність парафії у втіленні їх соціальних ідей та ініціатив.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *