| |

НЕЗАБУТНЄ СВЯТО ПРИСВЯЧЕНЕ МІЖНАРОДНОМУ ДНЮ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

В Центрі для дітей та сімей Карітас Волинь відбулося незабутнє свято радості, присвячене Міжнародному дню захисту дітей. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними.

Цього року захід проходив під гаслом «Карітас дарує щастя дітям». Впродовж 10 років завдяки Карітасу в Нововолинську діти стають щасливішими

Близько 60 дітлахів взяли участь у заході. В програмі святкування були різноманітні активності, а саме: традиційний конкурс малюнку на асфальті під назвою «Щасливе дитинство», творчі майстер-класи по виготовленню вітальних листівок, плетіння браслетів та конкурси на краще виконання віршів про дітей та українських пісень.

На прилеглій території Центру діяло містечко «Веселі розваги». Енергію до свята додали рухливі ігри «Джанго» та «Чарівна паличка». Кульмінацією стала масова гра-квест «Золота лихоманка». Дві команди змагалися між собою, хто спритніший і хто назбирає найбільшу кількість «золота». Команда, що перемогла отримала цінні призи у вигляді захисних окулярів, пазлів, фотоальбомів.

За підсумками кожного конкурсу переможців нагороджували призами, а всі учасники отримували заохочувальні подарунки.

Під розлогим кленом підлітки вподобали комфортну зону відпочинку, зручно облаштовану кріслами-мішками. Це був чудовий простір для спілкування та здобуття нових друзів.

Неочікуваним подарунком виявилося морозиво, яке люб’язно надав підприємець Юрій Сиротюк. Щиро дякуємо благодійнику за прояв любові до дітей! Нехай добро, що ви вчиняєте завжди повертається вам сторицею.

У зворотньому зв’язку діти зазначили, що свято було неймовірним, захоплюючим, сповненим незабутніх вражень та нових знайомств. Вони щиро дякували організаторам заходу за чудові емоції, радість, позитив. А всім працівникам Центру приємно було зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце.

#КарітасДітям #День_захисту_дітей #Центрдлядітейтаісмей #Щасливе_дитинство