| | |

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА З ФРАНЦІЇ

Після клопіткої та тривалої процедури визнання вантажу гуманітарною допомогою уже минулого тижня Карітас-Волинь передав медичні меблі та засоби для реабілітації до Нововолинської міської лікарні.

Днями до КНП «Нововолинська ЦМЛ» прибув вантаж із благодійною допомогою від нововолинців, які мешкають у Франції.

Міський голова Борис Карпус, його заступниця Вікторія Скриннік та директор КНП «Нововолинська ЦМЛ» Олег Шипелик оглянули нове устаткування.

Активні та ініціативні нововолинці, які мешкають у Франції, подбали, щоб травматологічне відділення НЦМЛ поповнилося Мультифункціональні ліжка, матраци, каталки, електричні інвалідні крісла, ходунки, милиці, тренажери, спеціальні меблі та різне обладнанням для травмованих тепер буде в користуванні пацієнтів травматологічного відділення.

– Тепер у травматології всі ліжка замінені на мультифункціональні. Це значно полегшує роботу медперсоналу, а пацієнт за допомогою пульта керування здатний змінити своє положення. Сучасні ходунки сприяють швидкій реабілітації хворого. А якісні інвалідні крісла дозволяють пацієнтам переміщатися без залучення медичних працівників, – розповів Роман Брус, завідувач травматологічного відділення.

Завдяки небайдужим нововолинцям, благодійному фонду «Карітас Волинь», Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» вдалося організувати доставку вантажу, розмитнення та прибуття у відділення медзакладу. Міський голова Борис Карпус подякував усім причетним до цієї важливої справи.

– Сподіваюся, що це лише початок добрих змін у нашій лікарні! – наголосив Борис Карпус.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *