| |

ПОЧАТОК ПРОЕКТУ ЗБЕРЕЖЕННЯ БІОРІЗНОМАНІТТЯ: ЗНАТИ І ДІЯТИ. ПРОГРАМА НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ ДЛЯ ПІДЛІТКІВ

Днями працівники проекту «Національна мережа центрів для дітей та сімей» Карітас-Волинь координатор Вікторія Скриннікова та соціальний педагог #ГалицькаТетяна взяли участь у стартовій зустрічі, присвяченій початку проекту «Збереження біорізноманіття: знати і діяти. Програма неформальної освіти для підлітків», від посольства Фінляндії в Україні, яка відбулася в м. Чернівці.

Проект реалізовується за ініціативи Карітас Чернівці і метою є підвищення обізнаності підлітків про збереження біорізноманіття й формування сучасного екологічного світогляду учнів.

Робоча зустріч відбувалася у Чернівецькому університеті на кафедрі екології та біомоніторингу. Координатор проекту, професор, д.б.н. Марія Федоряк представила основні напрямки проекту, а працівники кафедри розповіли про актуальність проблеми збереження біорізноманіття та програму неформальної освіти для підлітків.

Проект заплановано на 18 місяців, під час яких будуть здійснені теоретичні та практичні заняття, екскурсії та еко-подорожі. Проектною діяльністю заплановано охопити 6 Центрів для дітей та сімей, а саме: Чернівці, Дрогобич, Броди, Борислав, Кам’янське та Нововолинськ.

Карітас Волинь вже почав набір підлітків віком від 13 до 17 років в групу, яка впродовж 4 місяців буде підвищувати свої знання щодо збереження біорізноманіття. Підсумком такого навчання стане захист особистого еко-проєкту та поїздка до Чернівців з відвідуванням трьох денного табору в Карпатах.

Щиро дякуємо організаторам зустрічі #КарітасЧернівці, а особливо п. Mariia Fedoriak за гостинний прийом, відкритість, доброзичливу атмосферу!

#КарітасДітям #Збереження_біорізноманіття #Неформальна_освіта_для_підлітків

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *