Сергеєва Віта

Розташування: Нововолинськ

Сєргєєва Віта Володимирівна

Середню освіту здобула у школі № 1 міста Нововолинська

З 1979 по 1983 рік навчалася у Нововолиському електромеханічному технікумі, де здобула середньо-технічну освіту за спеціальністю «Монтаж і експлуатація металообробних верстатів і автоматичних ліній».

У 1989 році здобула вищу освіту, закінчивши Львівський політехнічний інститут у за спеціальністю «Технологія машинобудування, металоріжучі верстати і інструменти» (роки навчання 1983 – 1989 рр.).

Курси та сертифікати:

1985 р. – Харківського ІПК «Охорона праці і техніка безпеки».

1989 р. – за професією «Слюсар-складальник радіоелектронної апаратури і приладів», ВО «Оснастка».

1988 р. – професією «Намотувальник котушок», ВО «Оснастка».

2003 р. – сертифікат тренінгу «Робота з дітьми вулиці».

2004 р. – сертифікат тренгу «ВІЛ/СНІД та здоровий спосіб життя».

2004 р. – курси педагогів-організаторів дитячих колективів з подальшою атестацією та отримала звання «Педагог-організатор методист» у Волинському інституті післядипломної педагогічної освіти у м. Луцьк.

2006 р. – сертифікат оператора компютерного набору в МНВК у м. Нововолинськ.

2010 р. – курси підвищення кваліфікації за професією педагога-організатора.

2012 р. – сертифікат з навчання у рамках проекту «Роль жінки в політиці: змнимо стереотипии!» за фінансової підтримки Українського Жіночого Фонду.

2013 р. – сертифікат науково-практичного семінару з основ організації та проведення літнього християнського табору «Моя мандрівка з Ісусом та друзями – 2013 р.».

Досвід роботи:

З 1983 по 1994 роки працювала майстром механічної дільниці та техніком-конструктором на ВО «Оснастка».

З 1994 по 2003 рік працювала керівником гуртків в Станції юних техніків при Управлінні освіти виконавчого комітету Нововолинської міської ради.

З 2003 по 2009 рік працювала педагогом-організатором у ЗОШ І-ІІІ ст. № 5.

З 2012 р. і по сьогодні працює соціальним працівником ВОБФ «Карітас-Волинь».

З 2003 р. є співзасновником  МГО «Станиця Нововолинськ Пласту – НСОУ» і по сьогоднішній час є керівником організації (станична), у званні «пластун-сеньйор».

Нагороди та подяки:

1999 р.  – диплом Управління освіти Волинської обласної державної адміністрації за кращий методичний посібник.

2003 р. – за значний вклад у вихованні морально та фізично здорового покоління у ЗОШ І-ІІІ ст. № 5.

2004 р. – подяка ЗОШ І-ІІІ ст. № 5 за творчість та наполегливість.

2004 р. – подяка голови Волинської державної адміністрації за вагомі досягнення у професійній діяльності, особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток Волині.

2005 р.  – грамота Управління освіти Обласної державної адміністрації за зайняте ІІ місце у конкурсі волонтерських загонів.

2005 р. – грамота Управління у справах сім’ї та молоді Волинської державної адміністрації за вагомий особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики в області, виховання молоді.

2008 р. – грамота Управління освіти Нововолинської міської ради за зайняте перше місце у радіо диктанті Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика.

2009 р. – почесна грамота виконавчого комітету Нововолинської міської ради за виховання почуттів патріотизму та любові до Батьківщини у дітей та молоді.

2010 р. – подяка директора позаміського дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Прикордонник» за добросовісне виконання посадових обов’язків, відповідальність у роботі.

2010 р. – грамота Управління освіти Нововолинської міської ради за зайняте друге місце у радіо диктанті Міжнародного конкурсу з української мови ім. П. Яцика.

2010 р. – подяка міського голови за значний особистий вклад у розвиток та зміцнення матеріально-спортивної бази міста.

2011 р. – подяка міського голови за активну громадську позицію.

2012 р. – почесна грамота Волинської обласної державної адміністрації за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків, активну громадську діяльність.

2013 р. – грамота і медаль Волинського обласного центру фізичного здоров’я населення за допомогу та сприяння у розвитку фізичної культури та масового спорту.

2013 р.  – подяка міського голови за активну громадську діяльність.

Ділові якості:

Сєргєєва Віта Володимирівна є працівником ВОБФ «Карітас-Волинь» з 2012 року. За час роботи проявила себе як працелюбний і відповідальний співробітник.

У спілкуванні з колегами завжди доброзичлива, з партнерами та представниками організації – ввічлива і чемна, у скрутних ситуаціях завжди націлена на знаходження компромісних рішень, до вирішення задач підходить творчо. Дотримується норм поведінки, прийнятих в БФ.  Уважна до людей, тактовна, пунктуальна, комунікабельна, старанна, енергійна, вміє працювати в команді. Володіє здібностями до швидкого навчання.

Має навички ділового спілкування. Працьовита, має високу працездатність, всіляко підтримує роботу організації в складні моменти, в тому числі і в позаробочий час.

Володіє хорошими діловими навичками, а саме: сумлінним ставленням до роботи, прагненням до підвищення кваліфікації та професійного зростання, аналітичним мисленням.

Мовні дані:

Українська – вільно;

російська – вільно;

англійська – зі словником.

Додатково:

Наявні водійські права категорії «В».

Має двох дорослих доньок.