РОЗДАЧА КАНЦТОВАРІВ В МЕЖАХ АКЦІЇ «ШКІЛЬНИЙ ПОРТФЕЛИК»

Напередодні нового навчального року в Центрі для дітей та сімей Карітас Волинь відбулася роздача канцтоварів в межах акції «Шкільний портфелик». Подія стала можливою завдяки проєкту «Cоціальний супровід сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, і є особливо вразливі в часі епідемії Covid-19», за фінансового сприяння «Прямуємо разом» та «100% життя Рівне». Також висловлюємо щиру подяку мережі Компанії METRO Україна (Рівне), за надані шкільні портфелики, в кількості 120 шт. та канцприладдя. 45 дітей шкільного віку з багатодітних, родин в СЖО та які виховують діток з особливими потребами отримали портфелики і необхідні товари для навчання.

Під час оформлення документів відбулося спілкування з батьками, де фахівці розповідали про діяльність різних секцій для дітей та батьків, що діють в соціальному Центрі. Самі діти відкрили для себе новий цікавий простір і висловили бажання участі у різних заходах. Особливо зацікавила батьків секція «Свідоме батьківство». Вони з нетерпінням чекають запрошень на тематичні заняття та розвиваючі тренінги, щоб отримати нові знання, обмінятись досвідом та емоційно розвантажитись. На завершення заходу батьки висловлювали вдячність всім благодійникам, кому небайдужі проблеми ближніх, і хто відчуває відповідальність за долю потребуючих дітей. Ще окрема подяка україно-німецькому підприємству «ДРІМКО» за надані сім’ям з дітьми засоби індивідуального захисту, які стануть в нагоді в часі пандемії Covid-19. В це величне Богородичне свято бажаємо всім родинам та благодійникам миру та злагоди, діткам легкого навчального року! Хай Господь дарує надію й всіх потрібних ласк, а Пречиста береже під своїм покровом.

#Прямуємо_Разом #Мережа_100_відсотків_життя_Рівне #МETRO_Україна #КарітасВолинь #Центр_для_дітей_та_сімей #Шкільний_портфелик #Подяка_благодійникам

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *