|

ПОДЯКА КОМПАНІЇ METRO УКРАЇНА

Центр для дітей та сімей Карітас Волинь висловлює щиру подяку компанії METRO Україна, SoftServe та Zakaz.ua, які об’єднали свої зусилля для допомоги підопічним МБФ «Карітас України» в рамках щорічної всеукраїнської благодійної акції «Шкільний портфелик».
«МЕТРО Кеш енд Кері Україна» та IT-компанія SoftServe вже кілька років поспіль долучаються до ініціатив БФ «Карітас України». Цього року компанії вирішили працювати над проектом разом: вони запрошують всіх небайдужих допомогти зібрати необхідне приладдя для того, щоб тисячі школярів з незахищених верств населення могли успішно розпочати новий навчальний рік. Майданчиком для реалізації благодійної кампанії став сервіс доставки онлайн-замовлень Zakaz.ua.
До 1 вересня працівники МЕTRO Україна разом з Zakaz.ua зібрали та доставили усі благодійні портфелики в 14 локальних осередків БФ «Карітас України» для своїх підопічних.
В Центрі для дітей та сімей Карітас Волинь 8 підлітків з багатодітних, з сімей, які виховують дітей з інвалідністю та сімей, де мами-одиначки сьогодні отримали свої портфелики.
Приємно усвідомлювати, що є в нашій країні люди, чиї серця, наміри і дії спрямовані на творення добра, радості, віри в краще майбутнє.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *