| | |

СТАРТУВАВ ПРОЄКТ “СПРИЯННЯ ВПРОВАДЖЕННЮ ЦИФРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ”

У Нововолинську офіційно стартував проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ТГ», який реалізується Карітасом України в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Ціль проєкту – розширити можливості доступу представників уразливих груп до цифрових технологій через їх впровадження та популяризацію у процесі взаємодії громадськості та місцевих органів влади.

31 травня відбулася координаційна зустріч, у якій взяли участь заступниця міського голови Вікторія Скриннік, керуюча справами виконавчого комітету Валентина Степюк, керівники служб і управлінь, які спеціалізуються на соціальній роботі. Ініціаторами та модераторами заходу виступили: керівник програм Карітас України Зоряна Лукавецька та координатор проєктів Карітас Волинь Вікторія Скриннікова.

Даним проєктом ми ставимо перед собою два ключових завдання – в першу чергу донести нашим користувачам інформацію про вже наявні цифрові технології, які існують в громаді в зрозумілий для них спосіб, надати можливості користуватись інструментами, що спрощують комунікацію, а також допомогти представникам місцевої влади, як слід розвивати та покращувати нові цифрові послуги та інструменти комунікації, щоб вони були доступними для вразливих громадян, – повідомила Зоряна Лукавецька.

На зустрічі обговорювали етапи реалізації проєкту, аналізували шляхи та інструменти покращення взаємодії органів влади з цільовими аудиторіями.

Для осіб, які не мають можливості отримувати інформацію з інтернет-джерел, передбачено виготовлення Довідника «Соціальний простір громади».

Заступниця міського голови Вікторія Скриннік повідомила, що Нововолинська міська рада підтримує проєкт «Сприяння впровадженню цифрових технологій в процес взаємодії громади та місцевої влади в Дрогобицькій та Нововолинській ТГ» та сприятиме його реалізації у громаді.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *