| | |

ТРЕНІНГОВЕ ЗАНЯТТЯ ПРИСВЯЧЕНЕ ВСЕСВІТНЬОМУ ДНЮ ЗАПОБІГАННЯ САМОГУБСТВАМ

Працівники Центру для дітей та сімей Карітас-Волинь провели тренінгове заняття в ліцеї ім. Миколи Корзонюка с. Бужанка для учнів 10-11 класів. Захід присвячений Всесвітньому дню запобігання самогубствам, яке відзначається 10 вересня.

v Ключова мета цієї міжнародної дати –підвищити обізнаність людей про значення самогубств як глобальної проблеми. Директор фонду о.#ВолодимирКметь, координатор проекту Вікторія Скриннікова та соціальний працівник Олена Качорок розповідали учням про те, як можна запобігти такій ситуації. Шкала емоційних станів дала старшокласникам розуміння, коли людина може робити більше хибних кроків, а коли менше. Наприкінці зустрічі учасникам було проведено анонімне анкетування для кращого розуміння власного емоційного стану.

v Дорослі мають пам’ятати, що суїцидальні настрої у підлітків є наслідком недостатньої уваги до них. Під час кризи дитина завжди потребує підтримки та участі дорослих. Тому важливо враховувати характер оточення підліткового середовища та мати елементарні знання психології цього віку.

v В Центрі для дітей та сімей, що знаходиться за адресою: вул. Кауркова, 39, а, соціальні фахівці та психологи допоможуть ефективно вирішити проблему.

v Захід ініційований депутатом селищної ради Поромівської ОТГ #СвітланаНарольська. Щиро дякуємо вам за співпрацю!

#Центрдлядітейтасімей #Запобіганнясамогубствам #Глобальнапроблема #Увагадорослих #Психологіяпідлітків

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *