|

ДОПОМОГА В ПАРИНАТАЛЬНИЙ ЦЕНТР

Вчора, 18 липня 2019 року директор ВОБФ «Карітас – Волинь» отець Володимир Кметь відвідав «Волинський перинатальний центр» і зустрівся з в.о. генерального директора центру пані Іриною Горавською та п Тетяною Матевою. Варто зазначити, що саме цього дня відбулося урочисте відкриття цього медичного закладу. З цієї нагоди отець Володимир передав у перинатальний центр 360 упаковок (8 500 штук) підгузників «Pampers» для передчасно народжених діток, що стане вагомою допомогою і підтримкою, як для батьків малюків, так і для самого закладу до кінця поточного року.

Директор «Карітас-Волинь» у супроводі завідувача реанімаційного відділення перинатального центру п. Тетяни Матвої оглянув приміщення зсередині – сучасний ремонт, комфортні та затишні палати, велика кількість надсучасного медичного обладнання.

Як розповіла завідувач реанімаційного відділення п. Тетяна Матева перинатальний центр, структура якого складає консультативно-діагностичне віддфлення та акушерсько-гінікологічний стаціонар, розпочне свою роботу вже у серпні.

Заклад розрахований на 3 тисячі пологів в рік.

п. Ірина Горавська подякувала отцеві Володимиру Кметю за візит і таку необхідну допомогу для маленьких пацієнтів.

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *