У соціальному хабі Карітас-Волинь “Сила добра” для дітей із внутрішньо переміщених сімей діє Творча майстерня. На заняттях дітлахи розвивають своє творче мислення, креативність, навчаються працювати з різними техніками та матеріалами. Такі зустрічі служать для створення дружніх відносин та подолання труднощів у спілкуванні з однолітками.

За два місяці діяльності проєкту Творчу майстерню відвідали тридцять дітей віком від 5 до 12 років.

Днями у хабі провели кулінарний майстер-клас “Гарбузове печиво”. Головний компонент – гарбуз: нейтральний за смаком і чудово доповнює як солоні, так і солодкі страви. У випічці він взагалі неперевершений. Надає готовому виробу красивий колір, приємний аромат і безліч вітамінів та мінералів.

На початку майстер-класу діти вагалися, чи вийде у них смачне печиво. Аромат запеченого гарбуза та горішків розвіяв усі сумніви!

Наш майстер-клас отримав багато гарних відгуків. Усі з задоволенням смакували печиво, пили чай та ділилися враженнями. Батьки раділи за своїх діток та ділили з ними позитивні емоції.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

На зображенні може бути: 5 людей, люди сидять, люди стоять, їжа та у приміщенні

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *