Маєте потребу у психологічній підтримці – приходьте до нас на безкоштовні консультації та групові заняття!

Олена Качорок – експерт по роботі з дорослими ВПО. Практичний психолог, досвід роботи – більше 20 років. Працювала в закладах освіти, благодійному фонді «Карітас-Волинь». Тренер та фасилітатор. Практикує техніки позитивної психотерапії та КПТ. Проводить індивідуальні та групові консультації, тренінги та психологічні ігри.

Групові заняття – це затишна, комфортна атмосфера з перервами на каву-брейк. На них ви отримаєте навички саморегуляції, управління проблемами, труднощами з комунікацією, розвитком конструктивного мислення роботою зі стресом.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю з 15:00 до 19:00 у соціальному хабі «Сила добра» (м. Нововолинськ, вул. Кауркова, 39-а).

Контактний телефон: 068 496 05 16.

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *