У Карітас-Волинь вітали волонтерів зі святом покликання душі. Захід з нагоди Міжнародного дня волонтера – свята визнання зусиль волонтерів та підвищення обізнаності громадськості про внесок волонтерів у розвиток суспільства.

Повномасштабна війна залишила багатьох людей у скруті. Окрім допомоги держави, на поміч прийшли волонтери. З початку війни до діяльності Карітас Волинь приєдналися більше ста волонтерів. Комусь вдалося допомогти один раз, а хтось і досі з нами. Були й такі, які захоплювали й дивували своєю відданістю. Більше двох десятків таких людей стали працівниками фонду.

Волонтери приймали й розвантажували гуманітарні вантажі, пакували продуктові та гігієнічні набори, евакуйовували людей з небезпечних районів, доставляли життєво необхідні товари в деокуповані міста і села, забезпечували медикаментами, приймали та розселяли переміщених осіб, надавали соціальну та психологічну допомогу, допомагали у роботі з дітьми.

Всі волонтери, які були на заході, отримали подяки та подарунки від директора фонду о. Володимира Кметя. Інтерактивні вправи на командотворення від працівників Простору дружнього до дитини дали можливість краще познайомитися та відчути єдність спільноти. Під час неформального спілкування та чаювання учасники заходу ділилися враженнями та думками щодо волонтерства.

Дякуємо вам за невтомну працю заради допомоги тим, хто цього потребує. Ви – воїни світла, добра та милосердя! Ми всі разом творимо добро. Тому наша спільна праця дає надію, що ми переживемо ці тяжкі часи, і будемо радіти перемозі у нашій вільній та незалежній Батьківщині.

Бажаємо вам, дорогі волонтери, щастя, процвітання, життєвої енергії, нових важливих досягнень! Божого благословення та опіки Пречистої Діви Марії у всіх справах та починаннях!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *