ДІТИ ВІДВІДАЛИ ДЕЛЬФІНАРІЙ У ТРУСКАВЦІ

Вкладаємо максимум любові та зусиль, щоб наші діти відчували себе щасливими!

Педагоги Простору дружнього до дитини проєкту “Надзвичайне реагування на гуманітарну кризу в Україні” за підтримки Austrian Development Agency, Caritas Österreich організували чудову екскурсію до Трускавця. Місцеві та внутрішньо переміщені сім’ї гуляли парком та різдвяним ярмарком, у тераріумі побачили 25 видів тварин, привезених з Центральної та Південної Америки, Африки та Австралії. Серед них – небезпечний нільський крокодил, імператорський пітон, мадагаскарські ігуани, варани, черепахи, яскраві пернаті папуги та какаду, милі лемури, мангусти лисячі, кінжаку, ігрунки звичайні, саймірі.

Діти захопились шоу із чорноморськими дельфінами та морськими котиками і тут уже не стримували щирих емоцій. Дельфіни виконували різноманітні трюки та гралися з дітьми м’ячем, морські котики блали участь у виставі і навіть прогулялися біля басейну за метр від глядачів!

Для дітей ця екскурсія стала ніби ковтком свіжого повітря: багато з них кажуть, що шоу з дельфінами пам’ятатимуть усе життя! Дуже цінно чути такі відгуки, адже психоемоційний стан дітей, їхнє вливання у місцеві спільноти, вміння відкриватись і бути щирими – це те, заради чого ми працюємо.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *