До Дня української жінки в Центрі для дітей та молоді Карітас-Волинь відбувся вечір-зустріч для батьків «Леся Українка і сучасність». Учасники заходу ознайомилися з маловідомими фактами життя Лесі Українки, дізналися про її індивідуальний стиль та новітні погляди на роль жінки у тогочасному суспільстві.

Гості та працівники Центру долучилися до літературного читання поезії Лесі Українки, яка оспівує і кохання, і Батьківщину, і незламну силу духу, і природу. Поетеса залишила твори, які й нині дарують нам надію та є дороговказом у житті.

Музичним подарунком для всіх став чарівний вокал Оксани Клімової, яка приїхала в наше місто з Харкова. Під час кава-брейку психолог Наталія Федорович провела ароматерапевничне знайомство учасників. Емоційно піднесені жінки щиро дякували працівникам Центру в очікуванні нових зустрічей. Такі заходи дають батькам додаткові ресурси, і вони можуть більше підтримувати своїх дітей.

На завершення зустрічі всі жінки отримали приємні та корисні подарунки від Карітас-Волинь та METRO UA.

Заходи проходять в межах проєкту «Діти та війна. Педагогічна та психосоціальна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні» за фінансової підтримки Карітас Німеччини.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *