ДІТИ СТВОРЮВАЛИ АВТОРСЬКІ ШКІРЯНІ БРЕЛКИ

До нас у Центр для дітей та сімей завітала майстриня авторських шкіряних сумок бренду Potunska Інна Потинська (Львів). На анонсований захід прийшли близько 40 дітей – місцеві й ті, які приїхали в наше місто з різних куточків України.

Пані Інна розповіла підліткам, як заснувала власний бізнес, яких помилок припускалась, а також про “секретики” реалізації товарів. Учасники заходу також поділилися своїм досвідом у продажах виробів, які створювали власноруч. Майстриня детально зупинилася на видах шкіри, її особливостях, які залежать від обробки та різноманітним товарам, які виготовляють з цього матеріалу. Майстер-клас з виготовлення шкіряних брелків викликав у всіх величезний інтерес. Усі із захопленням занурилися в процес.

Всі учасники творчого заходу власноруч створили унікальні вироби, на яких кожен зробив тиснення різного змісту: свої імена, «Україна – мій дім», «Курахове+Новік», «Кривий Ріг», «Мій Харків» тощо.

Такі зустрічі не лише навчають нового, а й показують, що мрії збуваються, якщо прикласти зусиль.

Активності проходять у межах проєкту «Діти та війна. Педагогічна та психосоціальна підтримка дітей та молоді, які постраждали від війни в Україні» за підтримки Карітас Німеччини.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *