|

АКЦІЯ “ДОБРИЙ КРУАСАН ТЕРЕМНО”

Цілком справедливим є твердження про те, що благодійність є найбільшим виявом гуманності. Це здатність проявляти добро, чуйність, повагу, любов, уміння співпереживати. Благодійність і милосердя в сучасних умовах – це щира допомога нужденним. День Святого Миколая та різдвяні свята в Україні є особливо бажаними. З їх приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво. Усі повинні відчувати, що про них пам’ятають і піклуються.

Саме з метою допомоги волинським сім’ям, які опинилися у складних життєвих обставинах і потребують підтримки, була проведена благодійна акція «Добрий круасан Теремно». Організатор цієї ініціативи ПрАТ ТЕРЕМНО ХЛІБ, співорганізатори – ВОБФ Карітас-Волинь та Патрульна поліція Волинської області.

З 05 до 17 грудня усі бажаючі долучитися мали можливість придбати спеціальну фішку у фірмовій мережі Теремно. Наприкінці акції кількість придбаних фішок подвоїлася і відповідно до цієї цифри кондитерами Теремно було випечено 1 187 смачних круасанів для потребуючих родин (70 упаковок).18 – 20 грудня інспектори зі зв’язків з громадськістю Патрульної поліції Волинської області вручили смаколики сім’ям, які перебувають під опікою ВОБФ «Карітас-Волинь». Загалом допомогу від ПрАТ ТЕРЕМНО ХЛІБ отримали: 10 родин з Луцька, 10 родин з Ковеля, 7 родин з Нововолинська, 6 родин з Благодатного та засуджені Ковельської виховної колонії.

Люди з вдячністю і захопленням приймали круасани з рук працівників Патрульної поліції, які не тільки дарували упаковки зі смаколиками, але й вітали з прийдешніми святами, дарували свої увагу, посмішку, добре слово і подаруночки для діток. Дехто з малюків навіть посидів у поліцейському автомобілі, отримавши незабутні враження.

Благодійна акція «Добрий круасан Теремно» відбулася успішно – люди у потребі отримали не тільки смачну випічку від Теремно, але й увагу, тепло, позитивні емоції, відчуття надії, що оточуючі про них пам’ятають.

ВОБФ «Карітас Волинь» висловлює слова найщирішої вдячності і визнання поваги ТЕРЕМНО ХЛІБ, яке ініціювало та організувало даний благодійний проєкт! Приємно, що Ваша діяльність супроводжується такими благородними ініціативами. Нагадаємо, що Теремно Хліб надало посильну допомогу на Великодні свята у вигляді 40 пасок для малозабезпечених мешканців селища Благодатне. Низький Вам уклін і велике спасибі! Успіхів та процвітання Вашій діяльності!

Сердечно вдячні інспекторам зі зв’язків з громадськістю Патрульна поліція Волинської області, які присвятили свій час, розвезли по містах і безпосередньо вручили смаколики родинам! Дякуємо за Вашу важливу участь в добрих справах! Пишаємося, що наш порядок охороняють поліцейські, які з радістю долучаються до благодійності!

Дякуємо усім, хто придбав акційну фішку, цим самим зробивши свій внесок для допомоги потребуючим!

Безмежно вдячні усім причетним за спільно проведену акцію «Добрий круасан Теремно»!

Будьте щасливі та здорові! Світлих та радісних свят!

#благодійна_акція #добрий_круасан_теремно #теремно_хліб #теремно #патрульна_поліція_Волині

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *