БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "КАРІТАС-ВОЛИНЬ" НАДАВ ДОПОМОГУ ДІТЯМ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ШАЦЬКОГО РАЙОНУ
|

БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД “КАРІТАС-ВОЛИНЬ” НАДАВ ДОПОМОГУ ДІТЯМ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ШАЦЬКОГО РАЙОНУ

Відділ соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області отримав гуманітарну допомогу від ВОБФ «Карітас-Волинь» – це дитячий одяг, іграшки, постільна білизна, ковдри. Першочергово допомога буде адресована дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітям, які позбавлені батьківського піклування.

Працівники та керівництво відділу щиро дякують директорові ВОБФ «Карітас-Волинь» о. Володимиру Кметю, а також о. Богданові Іващуку, настоятелю парафії Преображення Господнього с. Положево за щорічну підтримку та взаємодію.

А також закликають жителів Шацького району приносити одяг, взуття, книги для людей, які потребують соціальної підтримки, в Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Шацького району Волинської області , за адресою: смт. Шацьк вул. Природна 24, тел. 20740

«Не будьмо байдужими, живімо любов’ю до свого ближнього, помічаймо потреби свого ближнього. І тоді ми своїми маленькими вчинками врятуємо їхнє життя і будуватимемо краще майбутнє для нашої батьківщини» – закликають у відділі.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *