|

ЧАС ОСІННІХ КАНІКУЛ НА ЕКСКУРСІЇ У М. ЛЬВІВ

Вихованці центру для дітей та сімей Карітас Волинь під. Працівники центру подбали про насичену та цікаву програму активного відпочинку. Відвідування музею аптеки, копальні кави, Макдональдса, прогулянка парковою зоною Високий замок, неймовірні краєвиди старого міста та сучасних мікрорайонів створювали піднесений настрій. Останнє тепло бабиного літа та подорож екскурсійним чудо поїздом по головним вулицям міста додавало позитивних емоцій та яскравих вражень.

Під час цієї подорожі діти почули цікавинки з історії міста та особливості життя львів’ян, побачили старовинні пам’ятки архітектури та відчули незабутню атмосферу давнього міста.

Найемоційнішим моментом поїздки стало відвідування театру ляльок, зокрема вистави «Золоторогий Олень». Маленькі глядачі під час перегляду дійства, мандрували разом із прекрасним Золоторогим Оленем та його другом — добрим і сміливим Васильком. Казка познайомила юних глядачів із виразним образом Карпат, розповіла про красу, дружбу, любов, цінність душі людини і безцінь золота. Вистава не залишила байдужими й супроводжуючих дорослих. Вона нагадала про щирість, вірність і безкорисливу дружбу, які так необхідні для збереження внутрішньої краси кожного з нас. Радісні, трохи стомлені яскравими враженнями, але щасливі дітлахи, поверталися додому з мріями, що в майбутньому будуть навчатися в цьому старовинному місті. Для деяких дітей це була перша самостійна поїздка без батьків. Хвилювання було, але в результаті з’явився досвід набуття життєвих навичок та комунікації.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *