ЧЕРГОВЕ ЗАНЯТТЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Сьогодні в Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь відбулося чергове заняття Англійського розмовного клубу. Незмінним ведучим якого є волонтер Корпусу миру Девід Вудсайд. Почалося заняття зі знайомства, адже цього разу на урок прийшло 18 дітей. Учні розповідали про себе, називали ім’я, в якому навчаються класі та яке улюблене свято. Пригадали минуле заняття і повторили слова. Пізніше Девід запропонував гру «Вгадай хто це?» Волонтер давав завдання дитині намалювати на фліпчарті тваринку або якийсь предмет і діти відгадували хто або що це. Потім Девід називав це слово англійською та записував. Таким чином, дітлахи дізналися 18 нових слів. Останнім, яким завершувався список, було слово індик. І тоді Девід розповів, що сьогодні в нього на батьківщині свято –День подяки, і страва з індички є у них традиційною на святковому столі. В цей день прийнято дякувати всім, хто є важливим у нашому житті: Богу, батькам, рідним, друзям. Після розповіді Девіда діти по черзі теж висловили подяку тим, кого вважають важливими у своєму житті. Наступного уроку вихованці чекатимуть з нетерпінням, бо кожна зустріч з Девідом – це нагода не тільки покращити свій рівень англійської, але і чудова можливість дізнатися цікаві факти про традиції, спорт, культуру іншої країни.