|

ДОПОМОГТИ БЛИЖНЬОМУ – СПРАВДІ БЛАГОРОДНА РІЧ!

Традиційно, діти, які виховуються в інтернатах, найбільше очікують подарунків на День святого Миколая. Але завдяки прекрасним, добрим і милосердним людям такі традиції змінюються. Сердечно і безмежно дякуємо небайдужій Людині з Нововолинська за подарунки для діток з Іваничівської школи-інтернату!
У переддень свята весни усі дівчатка з Іваничівської школи-інтернату отримали гарні персональні подарунки. Для кожної дівчинки був підготовлений комплект білизни, колготки, шкарпетки, шоколад, засоби гігієни. Наймолодші отримали іграшки, ляльки, сумочки, а старші – фени для сушіння волосся. Приємним здивуванням для дівчаток став рушник із іменною вишивкою на ньому. Несподіваний сюрприз отримала єдина цьогорічна випускниця закладу – сертифікат у салон краси на випускну зачіску, макіяж та манікюр. Але подарунки одержали не лише дівчатка, але і хлопчики також – комплект білизни, шкарпетки і солодощі. Дорогі друзі, важко описати словами ту несподівану радість, яку випромінювали дитячі обличчя!

Крім персональних подаруночків (36 для дівчаток і 46 для хлопців), Благодійник передав для дітей комп’ютер, додаткову клавіатуру до нього, пральний порошок, солодощі, розвиваючі ігри, книги, дитячу білизну. Це чергова посильна допомога для вихованців закладу.

Щиро дякуємо пречудовій Людині, завдяки якій здійснився цей прекрасний задум! Дякуємо за Ваші підтримку, старання, час, ініціативу, небайдужість! Дякуємо Вам за свідчення того, що роблячи потрібні і добрі справи, втілюється в життя Божа заповідь любові до ближніх!
Дякуємо добродію, який подарував комп’ютер і шоколад, дякуємо усім, хто спричинився до цієї допомоги у будь-який спосіб: надав суттєві знижки, підтримав транспортом, сортував подарунки, передав взуття та інші речі! Заходи, акції, які спрямовані на допомогу дітям завжди є дуже зворушливими, а дитяча посмішка є найкращою втіхою для тих, хто до таких вчинків долучається

 

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *