|

ДЯКУЄМО ВАМ, НАШІ ДОРОГІ!

У Великий Піст наші храми не прикрашаються квітами. Цей час – слушна нагода для того, аби «прикрасити» це святе місце ділами милосердя, добрими вчинками. Дякуємо Господеві за можливість свідчити про небайдужих і прекрасних людей, які своєю участю допомагають потребуючим, роблячи «букет» добрих справ більш пишним та яскравим.
Нещодавно працівники Карітас-Волинь відвідали сім’ї у селищі Благодатне, познайомилися з мамами і дітками, дізналися, яка допомога необхідна, подарували малечі іграшки та печиво. Потреби майже в усіх однакові – продукти харчування, дитячі одяг і взуття, постіль, посуд, миючі та гігієнічні засоби, дрібна побутова техніка.
Дуже хочеться від щирого серця подякувати чудовій Людині, яка надала посильну допомогу для малозабезпечених і багатодітних родин з Благодатного! 10 сімей, в яких виховуються 27 діточок, отримали продуктові набори (олія, гречка, цукор, макарони) та пакет прального порошку. Це дуже суттєва підтримка, беручи до уваги наш нелегкий і нестабільний стан в державі.
Також велике спасибі пані Світлана Просопчук за подаровану пральну машинку для бабусі та її п’ятьох онуків. Тепер речі дітлахів будуть випрані машинкою, а бабусині втомлені руки матимуть більше часу, щоб приголубити внуків.
Дякуємо Вам, наші дорогі! Нехай винагородою за Вашу працю буде дуже приємне відчуття чогось прекрасного і доброго. Бо допомагати, віддавати, ділитися – це правдива, глибока людська втіха та радість. Це майже фізичне відчуття того, що світ став світлішим.
Дякуємо Вам від усього серця!!!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *