|

ЕКСКУРСІЯ В КОМПАНІЇ “РОСА”

Днями вихованці Центру для дітей та сімей Карітас-Волинь побували на екскурсії в компанії #РОСА яка знаходиться в Нововолинську і є лідером товарів для творчості на художньому ринку України. Учасниками заходу, який був присвячений Всесвітньому дню дитини, стали 22 учасника проекту «Національна мережа Центрів для дітей та сімей». Зустрічала й знайомила з адміністративною та виробничою частинами підприємства менеджер з персоналу Тетяна Кулигіна. Цікавою та пізнавальною була розповідь п. Тетяни про історію підприємства, його досягення, розвиток й пошук нових креативних ідей. Вразило, як керівництво кампанії дбає про емоційний та фізичний стан працівників, створюючи відповідні умови для продуктивної праці.

Під час перегляду коротких фільмів в кімнаті для нарад про виробництво кампанії відбулася розмова про права дитини. На запитання менеджера, які права знають, діти називали всі права, які пам’ятали та в якому документі міститься дана інформація. Найбільше вражень учні отримали від цеху розливу фарб та пакування наборів для творчості. Розмаїття взірців картин, які в наборах потрібно розмальовувати викликало справжнє захоплення. Менеджер п. Тетяна неодноразово закликала дітей добре вчитися, втілювати свої креативні ідеї й амбіційні цілі в життя та приходити спеціалістами в кампанію «РОСА».

На завершення екскурсії працівники підприємства подарували кожній дитині пакунок з набором для декорування новорічної іграшки та заготовкою картини. Висловлюємо щиру вдячність всім працівникам підприємства, які допомогали проводити екскурсію та п. Тетяні Кулигіній за чудову подорож в країну творчості, за теплоту, гостинність, небайдужість та любов до дітей. Творчість несе радість і задоволення людям, а Ви робите її доступною для всіх дітей! Розквіту та процвітання, професійних кадрів та реалізації поставлених цілей, нових ідей та вдалих рішень бажаємо вашій кампанії в новому році!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *