КАРІТАС-ВОЛИНЬ ВПРОДОВЖ КАРАНТИННОГО ПЕРІОДУ ВДАЛО НАЛАГОДИВ ДИСТАНЦІЙНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

Карантин – випробування для всіх. Але це не час нудьгувати. Центр для дітей та сімей Карітас-Волинь впродовж карантинного періоду вдало налагодив дистанційну діяльність. Щодня відбуваються цікаві заняття в відеоконференції ZOOM, фахівці проводять он-лайн психологічне та соціальне консультування.
Впродовж останніх двох тижнів для учасників проекту «Національна мережа центрів для дітей та сімей» проходила інтелектуальна гра під назвою “Розумники та розумниці”. Кожен тиждень діти розв’язували тестові завдання, ребуси, логічні задачі, анаграми. А ще, складали історії, робили фото своїх робіт та висилали для перевірки. У грі взяло участь 15 дітей від 7 до 13 років.
Організаторами було прийнято рішення про адаптацію деяких завдань щодо віку учасників. Дітям подобалось розв’язувати завдання та придумувати креативні історії, адже враховувались і шкільні знання, і уважність, і креативність, і почуття гумору. Найбільше сподобалось нашим учасникам те, що термін виконання завдань не був обмежений чіткими часовими межами.
І ось нарешті всі умови виконані, а бали підраховані. З великим задоволенням називаємо наших переможців. Молодша група: 1 місце – Богданов Іван. Середня група: 1-е і 2-е місце поділили між собою троє учасників: Малошик Андрійко, Михальчук Ярема, Оселедчук Валерія. 3-є місце посіли двоє учасників: Миколюк Данило, Юдина Настя. Сьогодні, 15 травня, переможці отримали подарунки від Центру для дітей та сімей за кмітливість, старанність та терпіння. Від щирого серця вітаємо й бажаємо нових перемог!!! Щира подяка соціальному працівнику Олена Качорок за вдало організований виховний процес.
#КарітасДітям #Центр_для_дітей_та_сімей #Успішна_дитина #Конкурс_Розумники_та_розумниці

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *