|

КОНФЕРЕНЦІЯ “ПАЛІАТИВНА ДОПОМОГА”

19 жовтня у Львові відбулася конференція «Паліативна допомога – теперішній стан та напрямки розвитку». Захід організований Митрополичою Базилікою Успіння Пресвятої Діви Марії РКЦ Katedra Lwowska та Фонд “Даймо Надію”/ Fundacja “Dajmy Nadzieję” з нагоди Всесвітнього дня паліативної та госпісної допомоги. Участь у конференції взяли представники громадських організацій і благодійних фондів, волонтери, члени родин невиліковно хворих, священники, психологи, працівники дитячих будинків, діяльність яких пов’язана зі сферою паліативної допомоги, а також лікарі та медичні сестри відділень анестезіології та інтенсивної терапії (м. Радом (Польща), м. Одеса, м. Нововолинськ, м. Львів).

У програмі заходу розглядалися такі важливі питання:

1.Служба охорони здоров’я – завдання, які повстають під час паліативної допомоги.

2.Духовність госпісна – світ цінностей.

3.Госпісне волонтерство – добрі самаритяни нашого часу.

4.Адміністративна підтримка – те, чого ми не бачимо.

Особливо цікаву та корисну інформацію про діяльність Hospicjum Królowej Apostołow w Radomiu розповів директор цього закладу отець Марек Куявскі, а волонтери та медичні опікуни Hospicjum Królowej Apostołow w Radomiu поділилися з присутніми власним досвідом госпісного служіння і тим, що саме спонукало їх до такого вибору.

В наміренні хворих, їхніх рідних та усіх причетних до паліативної та госпісної допомоги відслужилася Свята Літургія.

Загалом, конференція стала своєрідною платформою для отримання нових знань та обміну досвідом між учасниками з різних регіонів України та іноземними представниками. Крім цього, були висвітлені та обговорені важливі питання, що стосуються паліативної та госпісної допомоги.

Сердечно дякуємо організаторам за чудовий і такий необхідний захід та можливість участі у ньому!

#palliative_care #hospice_care #palliative_and_hospice_conference #паліативна_допомога #госпісна_допомога #конференція

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *