|

“МАРКЕТИНГ ТА РЕКЛАМА, АЗАРТНІ ІГРИ ТА ПОВСЯКДЕННЕ ШАХРАЙСТВО” – ТЕМА ЧЕРГОВИХ ЗАНЯТЬ

“Маркетинг та реклама, азартні ігри та повсякденне шахрайство” – тема чергових занять з курсу фінансового виховання для учнів Іваничівської школи-інтернату за підтримки Львівська освітня фундація та Фонду “Джинджер”.
Тренери курсу Вікторія Скриннікова і Tetyana Halytska ознайомили дітей з видами реклами, методами просування товарів та послуг, навчали, як відрізняти коректну рекламну інформацію від некоректної. Учні пригадували, як до нас доносяться рекламні повідомлення і записували способи розповсюдження реклами у ЗМІ, на вулиці, у транспорті, у місці продажу. В результаті, діти відповіли для чого взагалі потрібна реклама. На закріплення теми, учні отримали завдання зробити рекламу своїй школі. В ній підлітки зазначили, що в їхній школі 5 разів харчують, що мають легку програму, займаються спортом, ведуть здоровий спосіб життя, в школі існують різні гуртки: хоровий, спортивний, творчий «Фантазія». Всі діти відмітили, що в школі добрі вчителі та вихователі, заступник та директор школи дуже добрі люди, що у вільний час є можливість погратися та полазити по деревах, що тут є друзі та прикольні дівчата. Справді, в такій школі хочеться вчитися.
Емоційною виявилася гра «Лотерея». Кожен учень отримав по 5 грошиків і мав можливість придбати собі необхідну кількість квитків. Пізніше, той хто виграв, обмінював на гроші або лотерейку. Після завершення гри відбулося обговорення. Діти ділилися враженнями і думками про гру. Тема про азартні ігри виховала в учнів обережне та критичне ставлення до сумнівних фінансових пропозицій. Вже стало традицією, що активні учні під час уроків отримують символічні подарунки. Цього разу це були канцтовари, ручки, олівці та засоби особистої гігієни. Радісні та задоволені діти з нетерпінням чекатимуть наступної зустрічі.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *