|

МЕТОЮ ЦЬОГОРІЧНОГО ЛІТНЬОГО ТАБОРУ БУЛО – ПІЗНАТИ БОГА

Ось і завершився незабутній час, проведений у літньому християнському таборі «Світязь – Ленд», організованому Центром для дітей та сімей Карітас – Волинь. Майже 50 дітей, віком від 9 до 15 років, впродовж 10 днів мали можливість активно відпочити та духовно збагатитись. Цього року метою табору було допомогти його учасникам пізнати Бога та Його задум щодо їхнього життя за програмою «Дорогами віри». Різні таборові заходи: спільні ранкові та вечірні молитви, тематичні зустрічі, духовні заняття, разом провадили до мети. Сучасний християнський табір неможливо уявити без проведення ігор, походів, квестів, майстер-класів, переглядів фільмів, конкурсів, які так люблять діти та підлітки. Тож програма табору містила всі ці активності. Наприклад, на заняттях про права дітей, учасники говорили про важливість звернення до них по імені, а не по прізвищу або прізвиську. Право на розваги діти закріпили під час інтерактивних ігор. Години духовного спілкування містили розмови про віру

Впродовж табору вихователі спостерігали різні конфліктні ситуації серед дітей, переживання, страхи, складності у стосунках з друзями та батьками. Під час психологічних консультацій, які провела психолог Наталія Гавронська, десять дітей отримали індивідуальну допомогу за запитом.

В анкетах зворотнього зв’язку діти відмітили найяскравіші події в житті табору це: 

Відгуки дітей: «Це був найкращий табір. Мені сподобалися ранішні та вечірні молитви, духовні заняття, екскурсії в музей та походи на природу, майстер-класи та пляжна вечірка. Я не хочу їхати додому». «Корисними для мене були години духовного спілкування, на яких я багато чого дізналася про віру в Бога, віру Авраама та Богородиці. Мене вразив фільм «Історія про Ісуса для дітей».

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *