|

НОВОРІЧНО-РІЗДВЯНІ ПОДАРУНКИ

Нещодавно Святий Миколай завітав до діток селища Благодатне з гарними гостинцями від Українська Біржа Благодійності @ubb_charity і ВОБФ “Карітас-Волинь” @caritasvolyn . 02 січня діти разом зі своїми мамами, бабусями, рідними зібралися у селищному будинку культури, де їх привітали з новорічними і різдвяними святами директор ВОБФ «Карітас-Волинь» отець Володимир Кметь @kmetvolodimir , селищний голова Олександр Топорівський і секретар Благодатної селищної ради Наталія Лобойко.
Приємною несподіванкою для усіх присутніх виявилася поява самого Миколая – сивобородого, у золотій киреї, митрі і з великим мішком подарунків! Діти з радістю підходили до нього, декламували вірші, співали пісні, розповідали про свої бажання і мрії, за що отримували чудові гостинці.
Загалом подарунки були надані 73 дітям з малозабезпечених, багатодітних сімей, а також з родин, які потребують підтримки.
Захід відбувся в межах щорічної благодійної акції ВОБФ “Карітас-Волинь” “Святий Миколай іде до дітей”. Від щирого серця висловлюємо слова найщирішої вдячності МБФ Українська Біржа Благодійності – першій в Україні незалежній загальнонаціональній соціальній інфраструктурі онлайн-благодійності, завдяки якій є можливість врятувати або хоча б поліпшити життя потребуючих людей! Величезне спасибі усім добродіям, які долучилися до збору благодійних коштів на УББ для придбання солодких подарунків, тим самим пожертвувавши частинку свого тепла і турботи, аби викликати радість і посмішки на дитячих личках!
Також дякуємо отцеві Володимиру Кметю за іграшки, розвиваючі ігри та інші дарунки для кожної дитини! Вдячні усім, хто у різний спосіб спричинився до підготовки цієї допомоги!
Існує єдиний спосіб змінити світ на краще, бодай на краплинку зменшити кількість негативу і байдужості в ньому: потрібно щодня робити щось добре, позитивне і, непомітно для нас самих, краплини стануть рясним дощем! І спільно, і поодинці ми можемо зробити цей світ добрішим!
Радісних і світлих різдвяних свят!❤️
#caritasvolyn #caritas #gratitude #saintnicholasgoestochildren #подяка_благодійникам #допомога_дітям #Святий_Миколай_іде_до_дітей #Українська_Біржа_Благодійності #УББ #ubb_charity #карітасволинь #карітас

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *