Одним із напрямків діяльності хабу Карітас-Волинь «Сила добра» є соціальна інтеграція ВПО. Щотижня в хабі збираються батьки на зустрічі, щоб поспілкуватися, отримати емоційний ресурс та психологічну підтримку.

Цього разу «Вечір вареників» зібрав неабияку чудову компанію. Усі з радістю ліпили вареники з різними начинками, які принесли з собою. Різні традиції, різні долі – все перемішувалось та створювало неповторну атмосферу родинного кола.

Робота з тістом – це терапія, що надихає. Зі слів учасників, вечір подарував незабутні емоції, відродив з глибин дитинства теплі спогади. Та й вареники вийшли дуже смачні. На прохання батьків такі зустрічі незабаром повторимо. Долучайтесь!

Активності проходять за підтримки проєкту «Програма ЄС «Міцні регіони – Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *