|

ОСІНЬ – ЧУДОВА ПОРА РОКУ, ЯКА ЗМІНЮЄ ВСЕ НАВКОЛО ТА ПЕРЕТВОРЮЄ

Впродовж жовтня, в Центрі для дітей та сімей, для дітей віком від 6 до 12 років, відбулося чотири майстер-класи: «Пан Гарбуз», листівка-запрошення «Сова», «Маска вовка», вітальна листівка «Осінь барвиста», з використанням природніх матеріалів. Осінь – чудова пора року, яка змінює все навколо та перетворює на жовте, червоне, багряне, золоте. Осінь зачаровує та надихає на творчість. Саме тому, для своїх вихованців, працівники центру організували серію майстер-класів в різних техніках, адже навколо так багато матеріалів для поробок.

Заняття мали на меті навчити дітей використовувати природні матеріали у творчості, розвинути уяву та виховати естетичний смак. Виготовлення виробів було цікавим дітям різного віку, від 6 до 14 років.

Під час творчих занять вихованці підбирали форму, колір, розмір осіннього листя для використання у своїй роботі, комбінували елементи з різного матеріалу, а саме пластику, ниток та паперу. У вітальних листівках використовували аплікацію та малюнок. Дитячі роботи стали чудовим оздобленням ігрової кімнати центру та поличок з дитячими іграшками. Готові листівки дітлахи забрали з собою, щоб подарувати батькам або друзям.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *