|

ОСОБЛИВЕ СВЯТО З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ ВІДБУЛОСЯ У СЕЛИЩІ БЛАГОДАТНЕ

Яскраве, радісне, особливе свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося у селищі Благодатне, яке організували селищна рада та Будинок культури селища.
Цьогоріч ВОБФ Карітас-Волинь вперше долучився до проведення дитячих святкових заходів у Благодатному. Працівники та волонтери нашого фонду доклали максимум зусиль, аби створити діткам та їхнім батькам гарний настрій та позитивні емоції. Для любителів творчості Карітас-Волинь запропонував три майстер-класи, на яких малеча виготовляла 3Д – листівки «Чарівна квітка», «Веселка миру» та декоративну паперову клітку з пташкою. Найменші дітки розфарбовували розмальовки та малювали. Емоційну зацікавленість подіями, що пов`язані зі збереженням та зміцненням власного здоров`я, викликала участь у пізнавальній грі для дітей «Подорож у країну «Здоровляндію». З надзвичайним захопленням та натхненням діти брали участь у цікавих конкурсах, відгадували найскладніші загадки, виконували різноманітні завдання у командних естафетах від «Карітас-Волинь». Дізнатися щось нове і творчо себе проявити мали змогу учасники сімейної вікторини – дітки та їхні батьки. Відмінною розвагою свята стала безпрограшна лотерея. Кожна дитина, яка брала участь у святкових заходах, отримала від нашого фонду подарунки – м’які іграшки, пазли, книги, розмальовки, прикраси для волосся, наручні годинники, настільні ігри та багато іншого і, звичайно, солодощі.
Директор ВОБФ Карітас-Волинь о. Володимир Кметь привітав усіх присутніх, а особливо діток, наголосивши на тому, що кожна дитина – це безцінний Божий дар і повинна постійно відчувати любов і тепло.
Висловлюємо слова щирої вдячності нашим благодійникам, які долучилися до допомоги в різний спосіб. Сердечно дякуємо директору о. Володимир Кметь, працівникам Віта Сєргєєва і Тетяна Чмух за організацію заходів. Особливу подяку складаємо нашим дорогим волонтерам: Олена Приходько, Ірина Чмух, ученицям загальноосвітньої школи №8 Ірині Паращенко, Анастасия Тарасенко та Богдані Пилипаці! Дівчатка – ви чудові!
Дивлячись на радісні обличчя дітей, слухаючи їхні відгуки, можна з впевненістю зробити висновок, що свято вдалося!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *