|

ПОЧАТОК ЩОРІЧНОЇ БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «СВЯТИЙ МИКОЛАЙ ІДЕ ДО ДІТЕЙ»

Дорогі помічники Святого Миколая!
Ми повідомляли про початок щорічної благодійної акції «Святий Миколай іде до дітей», невід’ємним атрибутом якої є дитячі листи. Отож, пропонуємо вашій увазі листи від дітей, які виховуються у Рожищенській школі-інтернаті, які з нетерпінням очікують на свято і подарунки, які впродовж року ну дуже вже старалися бути слухняними і добре вчитися.

Сподіваємося на ваше розуміння, адже деякі листи написані дорослим почерком – це листи від найменших діток, які ще не вміють або тільки вчаться писати, тому їм допомагали вихователі. Дехто з найменших дітей настільки хотів самостійно, без допомоги підготувати лист Миколаєві, що оформив його у вигляді аплікації.

Тому, друзі, відгукніться, хто має бажання і можливість допомогти підготувати дітям подарунки! Для цього потрібно: обрати лист дитини, в коментарях під обраним листом повідомити, що Ви обрали цей лист, підготувати подарунок, принести до 17 грудня в офіс «Карітас-Волинь».
Ми вкотре намагаємося наголосити, що дуже цінуємо Вашу допомогу!
Давайте і цього року згуртуємо наші зусилля і разом допоможемо Чудотворцю подарувати діткам омріяні дарунки!
Детальна інформація за тел. 097 144 70 89 (Тетяна).
Адреса офісу «Карітас-Волинь»: м. Нововолинськ, вул. Св. Володимира, 3 (перший поверх).
Як відбувалася акція “Святий Миколай іде до дітей” у 2017 році можна переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/events/284432208731842/?active_tab=discussion

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *