|

ПОДАРУНКИ ВІД ПРЕКРАСНИХ ДОБРОДІЇВ З НІМЕЧЧИНИ

Напередодні Різдва Христового дітки з родин, які знаходяться під опікою Центру для дітей і сімей ВОБФ Карітас-Волинь отримали подарунки від прекрасних добродіїв з Німеччини. Такий приємний сюрприз став можливим завдяки нашій співвітчизниці, людині з чуйним серцем пані Nataliya S Dunn та щирим благодійникам, які підготували ці подарунки.

Третій рік поспіль деякі потребуючі сім’ї з Нововолинська отримують допомогу у часі різдвяних та великодніх свят від німецьких родин у вигляді одягу та взуття для діток і мам, продуктів, засобів гігієни, іграшок, солодощів.

Висловлюємо слова найщирішої вдячності усім, хто долучився до підготовки цих подаруночків: Nataliya S Dunn, Anastasia Zorina, Tanja Gunina, Natka Kreysberg, Marina Jäger, Inna Skuratovskaja! Ви, наші найдорожчі, власною любов’ю та небайдужістю допомагаєте відчути підтримку і небайдужість потребуючим. Дякуємо за зусилля, за клопоти. І дякуємо Вам за це тепле і добре Різдвяне свято. Ваша участь – це свідчення Вашого відкритого на добро серця. Нехай ті прекрасні почуття, які будуть переповнювати Вас під час Різдва, збережуться у Вашому домі та у Вашому серці впродовж усього року!
Дякуємо!

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *