|

ПОДРУЖНІ ЗУСТРІЧІ

В Центрі для дітей та сімей Карітас Волинь, напередодні Нового року, відбулася чергова зустріч подружніх пар. Це вже четверте заняття з практичного курсу для подружніх пар на Парафія Святих Верховних Апостолів Петра і Павла УГКЦ м.Нововолинськ , які відбуваються у межах конкурсу грантів програми «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні». «Подружні зустрічі» дають можливість учасникам продовжувати вчитися будувати свій шлюб, черпаючи і ділячись досвідом одні в одних, а також навчаючись духовних істин, як для особистого, так і для сімейного духовного зростання. Це ще можливість поширювати довкола себе християнські принципи для побудови міцної та щасливої сім’ї, і навчатись досконало розуміти один одного.

Нагадаємо, що практичний курс «Божий задум для Вашого шлюбу» складається з 12 тем. За основу взято уривки зі Святого Письма, які говорять про стосунки чоловіка і жінки та сфери життя подружжя. Учасники даного курсу вже прослухали теми: як важливо покинути батьків, «приліпитися» до свого подруга, ще у двох темах розглянули роль чоловіка та дружини у шлюбі, його та її обов’язки.

На наступній зустрічі прослухають теми спілкування та вміння вирішувати конфлікти. Всі заняття даного курсу провадить сотрудник храму Свв. Верх. Ап. Петра і Павла о. Андрій Коваль. Дякуємо Вам отче за ваші старання. Дякуємо о. Володимир Кметь за співучасть у реалізації даного проекту. Наприкінці заходу одна з подружніх пар зазначила: «Такі зустрічі ведуть до духовного розвитку. Були «я» і «ти» – стали ми, які разом мають завдання рухатись уперед. Такі «ми» у світі є завжди різними, інакшими, тому неповторними. У кожного з нас є своя історія, але ділення цією історією може підтримати та розрадити інших». Зустрічі проходять двічі на місяць в приміщенні центру для дітей та сімей Карітас Волинь за адресою : Кауркова, 39а (МНВК). Радо запрошуємо до участі всіх бажаючих.
#СоціальнеслужінняУГКЦ #Соціальнеслужіннягромади#ПарафіяСв.Верх.Ап.ПетраіПавла #Подружнізустрічі#Духовнезростання

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *