|

ПРОЕКТ «СТВОРЕННЯ МОЛОДІЖНОГО ОСЕРЕДКУ ПАРАФІЇ СВЯТОГО АРХАНГЕЛА МИХАЇЛА» ОТРИМАВ ПІДТРИМКУ ВІД ЛЬВІВСЬКОЇ ОСВІТНЬОЇ ФУНДАЦІЇ

Ділимося з Вами приємною новиною з парафії Святого Архангела Михаїла УГКЦ м. Луцьк!
Проект «Створення молодіжного осередку парафії Святого Архангела Михаїла» був підтриманий у межах конкурсу грантів програми «Розвиток волонтерства у громадах» Львівської освітньої фундації. Щиро радіємо і вітаємо отця Володимира Маркевича та його ініціативну парафіяльну команду!

ВОБФ Карітас-Волинь є партнером реалізації даного проекту, який передбачає проведення ремонтних робіт у власному парафіяльному приміщенні. Після ремонту дане приміщення буде використовуватися як парафіяльний молодіжний осередок, діяльність якого буде направлена на залучення парафіяльної та міської молоді до спільного активного та корисного дозвілля, участі у навчальних тренінгах та семінарах, екскурсіях, благодійних ініціативах, поширення волонтерського руху та інші цікаві заходи.

Також приміщення осередку буде використовуватися для проведення занять парафіяльної недільної школи, розвитку соціального служіння.
Варто зазначити, що парафія Святого Архангела Михаїла була однією з парафій Луцького Екзархату Української Греко-Католицької Церкви, задіяних минулого року у всеукраїнську програму «Підвищення рівня соціальної відповідальності парафій та їх участі у житті громад на місцевому рівні».
Дякуємо Львівській освітній фундації за довіру та бажаємо луцькій парафії успішної реалізації!
#ЛОФ #розвиток_волонтерства_у_громадах #Соціальне_служіння_УГКЦ#соціальне_служіння_громади #LEF#development_of_volunteerism_in_communities #UGCC_Social_ministry

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *