ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ІНВАЛІДНІСТЮ

Благодійний фонд Карітас Волинь розпочав реалізацію проекту «ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ З ІНВАЛІДНІСТЮ», який вже діє в 5 соціальних центрах України, за фінансової підтримки міжнародного благодійного фонду Карітас України та Кіндермісіон (Німеччина). Мета проекту: підтримка та надання послуг дітям з особливими потребами, віком від 3 до 16 років. Завдяки проекту діти та молодь з інвалідністю отримують:

• Середовище для інклюзії та інтеграції в суспільстві.
• Розвиток творчих та освітніх навиків.
• Розвиток пізнавальної діяльності, емоційно-вольової сфери мовлення дитини.
• Розвиток особистості дитини.

Послуги та діяльність центру включають в себе: арт-терапію та розвиток творчих навичок, ігротерапію та корекційну роботу з дітьми; лего-конструювання, розвиток дрібної моторики рук; використання музичного супроводу на корекційних заняттях; заняття з англійської мови; семінари та тренінги для батьків; консультування за запитом.
Родини безкоштовно можуть отримати відповідні послуги, навчання та підтримку дітей в соціальному центрі, що знаходиться в приміщенні МНВК, за адресою: вул. Кауркова, 39а, з 9.00 до 13.00 год. Контактні тел. 0935075555,0979082720.