|

СЕКЦІЯ ТВОРЧА МАЙСТЕРНЯ

В Центрі для дітей та сімей Карітас-Волинь діє секція «Творча майстерня», яка спрямована на розвиток інтересів, талантів та уяви у дітей та підлітків. В межах даного напрямку вихованці центру стали учасниками майстер-класу по виготовленню вітальної листівки з нагоди свята Дня захисника Вітчизни, під керівництвом психолога Наталія Гавронська. Праця з кольоровим папером, фарбами та олівцями є одним з улюблених матеріалів наших вихованців. Напевно тому, що розкривають творчій потенціал кожного, дають можливість фантазувати та експериментувати з кольорами. Діти з захопленням проявили свою креативність та виготовили листівки, які подарують своїм близьким. Під час створення своїх виробів вихованці роздумували про значення свята.

На початку творчого заняття дітлахи прослухали інформаційне повідомлення про походження величного християнського свята – Покрови Пресвятої Богородиці, яке підготувала соціальний педагог #ТетянаГалицька. Упродовж століть це свято набуло особливого змісту, адже пов’язано з боротьбою за свободу та порятунком від ворогів. А ще, в цей день в нашій країні відзначають День захисника України. Головна мета якого – нагадати кожному громадянину, що захист Батьківщини – найвищий обов’язок. Пані Тетяна розповіла, що в цей день, також почали відзначати День Українського козацтва. Почута інформація захопила частину вихованців. Хлопці висловили бажання більше дізнатися про козаків та їх побут, їжу та одяг під час походів.

Щоб молоде покоління усвідомлювало цінність героїзму захисників України працівники Центру систематично проводять тематичні бесіди, заняття, майстер-класи, сприяючи тим самим формуванню всебічно розвинутої особистості та патріотизму.

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *