|

СЕРДЕЧНОЇ ВДЯЧНОСТІ ДОПИС

Nataliya S Dunn і Андрій Ласкевич – добрі і прекрасні люди, яким небайдужі проблеми потребуючих діток. Їхню допомогу і турботу вже неодноразово відчули нужденні сім’ї з маленькими дітьми і вихованці шкіл-інтернатів.

Вчора пані Наталка та пан Андрій особисто відвідали у селищі Благодатне три родини, які перебувають у складних життєвих обставинах, привезли щедрі і великі пакунки гостинців, необхідних продуктів харчування та одягу для дітей, познайомилися, поцікавилися потребами. Діти раділи найбільше – адже гості привезли солодощі і смачні торти у кожну родину. Якби ви лишень могли бачити емоції цих малюків від отриманих подарунків, то відчули би справжню радість від того, що світ навколо трішки розвиднівся. Сім’ї були дуже зворушені такою увагою і допомогою, дехто не стримав сліз вдячності.

Дорогі пані Наталко та пане Андрію! Ваші вчинки розчулюють і захоплюють! Це дуже благородний приклад небайдужості і співучасті у житті потребуючих ближніх. Знаємо, що робите Ви це все не заради людської похвали, але маємо обов’язок і велике бажання щиро та сердечно Вам подякувати. Господь щедро винагородить Вас за жертовність і милосердя! Дякуємо Вам безмежно!!!❤️

#подяка_благодійникам #допомога_дітям #милосердя_добро

Схожі записи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *